Manacor gràcies a una subvenció en espècie del Consell de Mallorca
El parc de la plaça del Sol i la Lluna de Porto Cristo tendrà un skate parc, i un nou parc de cal·listènia a Cala Murada i a Manacor, a s’Illot s’ha finalitzat una pista de tartà
Concretament, també s’instal·larà un nou parc de cal·listènia annex a l’skate parc de Manacor i un nou parc de cal·listènia a Cala Murada. A Son Macià, ja es pot gaudir d’una nova zona de joc annexa al camp de futbol
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/10/2024 - 15:28:32
El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Porto Cristo, Antònia Llodrà, han presentat el projecte aquest dimarts de matí als mitjans de comunicació.

El parc de la plaça del Sol i la Lluna de Porto Cristo tendrà un skate parc. El projecte és fruit d'una subvenció del Consell de Mallorca i se suma a dos nous parcs de cal·listènia a Manacor i Cala Murada, una zona de joc a Son Macià i una pista de tartà per a la pràctica d'atletisme a s'Illot. La plaça del Sol i la Lluna de Porto Cristo comptarà amb un nou skate parc.

És una de les noves instal·lacions esportives a l’aire lliure que posa en marxa l’Ajuntament de Manacor gràcies a una subvenció en espècie del Consell de Mallorca per a la instal·lació d’equipaments per a la pràctica de l’activitat física i esportiva a l’aire lliure.

2 nous parcs de cal·listènia a Manacor i Cala Murada, una zona de joc a Son Macià i una pista de tartà per a la pràctica d'atletisme a s'Illot. La plaça del Sol i la Lluna de Porto Cristo comptarà amb un nou skate parc.

L’Ajuntament de Manacor ja ha començat les tasques d’adequació del terreny on s’instal·laran quatre mòduls per a la pràctica de l’skate. El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Porto Cristo, Antònia Llodrà, han presentat el projecte aquest dimarts de matí als mitjans de comunicació.

Noves instal·lacions arreu del municipi. Aquest no és l’únic projecte que du a terme l’Ajuntament de Manacor, fruit d’aquesta subvenció. Concretament, també s’instal·larà un nou parc de cal·listènia annex a l’skate parc de Manacor i un nou parc de cal·listènia a Cala Murada. A Son Macià, ja es pot gaudir d’una nova zona de joc annexa al camp de futbol i a s’Illot s’ha finalitzat una pista de tartà per a la pràctica d’atletisme annexa al Poliesportiu.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado