L'acte comptà amb una nombrosa assistència de públic.
IV Cicle Poesia a S'Agrícola (2024-2025). L'Escola Mallorquina, ahir i avui. Recital poètic i musical dedicat a la recordança del compositor Rafel Aguiló Roca (1952-2024)
El recital va estar organitzat en diverses parts, de tal manera que les veus artanenques de Miquel Mestre i Gaspar Caballero oferiren un tast poètic de grans autors com Alcover, Ginard, Ferrà i Colom.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/10/2024 - 08:23:57
L'excel·lent acompanyament musical del pianista Andreu Riera Gomila, concertista reconegut i professor del Conservatori Superior de les Illes Balears donà a l'acte el toc musical

IV Cicle Poesia a S'Agrícola (2024-2025). L'Escola Mallorquina, ahir i avui. Recital poètic i musical dedicat a la recordança del compositor Rafel Aguiló Roca (1952-2024). A càrrec de Gaspar Caballero, M. Magdalena Gelabert, Miquel Mestre i Llucia Serra, acompanyats pel piano d'Andreu Riera. Divendres, 4 d'octubre de 2024 a les 20h a S'Agrícola.

El passat divendres 4 d'octubre de 2024 a les 20h a l'Associació Cultural S'Agrícola, s'inicià el IV Cicle de Poesia a S'Agrícola amb un recital sobre l'Escola Mallorquina tot aprofitant l'efemèride del 150è aniversari de l'escriptura de l'emblemàtic poema “El pi de Formentor” de Miquel Costa i Llobera que es publicà el 1875.

Al mateix temps, Llucia Serra, d'Eivissa, i Maria Magdalena Gelabert, de Manacor, recitaren obres de poetes com Maria Antònia Salvà, Cèlia Viñas, Margalida Caimari i Victòria Penya.

El recital va ser a càrrec de Gaspar Caballero, M. Magdalena Gelabert, Miquel Mestre i Llucia Serra i comptaren amb l'acompanyament musical d'Andreu Riera. Aquest recital poètic i musical va estar dedicat a la recordança del compositor Rafel Aguiló Roca (1952-2024), i les seves peces acompanyaren l'acte, talment com s'havia fet sovint a altres recitals poètics i actes culturals de S'Agrícola. Per aquest motiu, s'inicià l'acte amb una recordança de la figura de Rafel Aguiló, tot fent referència a la seva trajectòria musical i humana. Es destacaren les seves obres principals i els seus darrers treballs discogràfics que són de gran elegància i qualitat. La família del compositor, la seva dona, Bàrbara i els seus fills i nets, foren presents a l'acte.

El recital va estar organitzat en diverses parts, de tal manera que les veus artanenques de Miquel Mestre i Gaspar Caballero oferiren un tast poètic de grans autors com Alcover, Ginard, Ferrà i Colom. Al mateix temps, Llucia Serra, d'Eivissa, i Maria Magdalena Gelabert, de Manacor, recitaren obres de poetes com Maria Antònia Salvà, Cèlia Viñas, Margalida Caimari i Victòria Penya. El moment culminant va ser la recitació a quatre veus d'"El pi de Formentor", amb tots els rapsodes alternant-se per donar vida a l'obra magna de Costa i Llobera.

L'excel·lent acompanyament musical del pianista Andreu Riera Gomila, concertista reconegut i professor del Conservatori Superior de les Illes Balears donà a l'acte el toc musical amb una tria de peces del compositor manacorí Rafel Aguiló Roca, a qui estava dedicat el recital. L'acte comptà amb una nombrosa assistència de públic.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado