LES CADETS CONSTRUCCIONS GINARD ACONSEGUEIXEN LA VICTÒRIA
Bàsquet Manacor: Les júniors d'interilles BUFETE PERELLÓ varen perdre a casa davant el Pollença per 51 a 97 i els júniors BAR EL PORRON varen guanyar al Son Servera per 75 a 49
Finalment, els infantils FUSTERIA LLITERAS-RESINA BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA varen ser vençuts pel Sa Pobla per 48 a 74 i els infantils MALLORCA SEA PARADISE varen perdre a Bàsquet Pla per 64 a 14
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/10/2024 - 06:28:00
En femení, les nines del AIXAM MANACOR varen perdre a casa del Pollença per 52 a 2. en categoria mini, el mini ELECTROHIDRAULICA va debutar a la lliga promoció amb derrota davant l'Alcúdia per 26 a 76.

ELS QUATRE EQUIPS SÈNIOR DEL CLUB BÀSQUET MANACOR OBTENEN LA VICTÒRIA. El nostre primer equip masculí, el sènior CÀRNIQUES SUNYER, va debutar amb victòria a la lliga Escribano Balear. Els nostres foren superiors al Bàsquet Artà i aconseguiren una còmoda victòria per 44 a 65. A més del resultat, la gran notícia fou poder veure de nou a les pistes a en Gabri Ferrer una vegada superada la seva lesió de genoll.

Per la seva banda, l'equip sènior femení ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ aconseguiren la primera victòria de la temporada en la lliga Escribano Balear a casa del Joan Capó de Felanitx per un contundent 43 a 75. Gran inici de les jugadores dirigides per en Rafel Pastor i en Ricard Rubinat.

El cadet preferent RT. XINXERAM va ser superat pel Santanyí per 94 a 62 i el cadet masculí promoció OPTICALIA MANACOR-HOME MARKET va perdre davant el Sant Josep per un contundent 56 a 106.

En categoria insular, les jugadores del sènior FORN CA'N TÒFOL venceren al CB Muro per un clar 35 a 62 en un gran partit de tot l'equip i sènior insular masculí JARDINES Y LIMPIEZAS AHMED varen derrotar al Bàsquet Son Servera per 67 a 53 i sumen una nova victòria al caseller.

ELS DOS INFANTILS DE CATEGORIA PROMOCIÓ SEGUEIXEN IMBATUTS. Els nostres infantils D5 SPORT SHOP segueixen en una molt bona dinàmica i dissabte passat varen aconseguir la victòria davant el SCD Hispània per 87 a 42. Per la seva banda, les nines de l'infantil INNOVATEC SECURITY varen ser superiors al Sa Pobla i varen obtenir una clara victòria per 70 a 20.

LES CADETS CONSTRUCCIONS GINARD ACONSEGUEIXEN LA VICTÒRIA DINS POLLENÇA. Gran partit de les nostres cadets de categoria especial davant el Pollença. Gràcies a un gran partit de totes les nines i a la excel.lent direcció a les banquetes d'en Toni llodrà, el nostre equip va guanyar a les pollencines per 41 a 60. En altres partits de la jornada, les júniors d'interilles BUFETE PERELLÓ varen perdre a casa davant el Pollença per 51 a 97 i els júniors BAR EL PORRON varen guanyar al Son Servera per 75 a 49.

El cadet preferent RT. XINXERAM va ser superat pel Santanyí per 94 a 62 i el cadet masculí promoció OPTICALIA MANACOR-HOME MARKET va perdre davant el Sant Josep per un contundent 56 a 106.

Finalment, els infantils FUSTERIA LLITERAS-RESINA BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA varen ser vençuts pel Sa Pobla per 48 a 74 i els infantils MALLORCA SEA PARADISE varen perdre a Bàsquet Pla per 64 a 14. En femení, les nines del AIXAM MANACOR varen perdre a casa del Pollença per 52 a 2. en categoria mini, el mini ELECTROHIDRAULICA va debutar a la lliga promoció amb derrota davant l'Alcúdia per 26 a 76.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado