Després de l'èxit de l'any passat, el Ballet de Barcelona
Després de l'èxit de l'any passat, el Ballet de Barcelona torna a l'Auditòrium Sa Màniga a Cala Millor amb el seu nou espectacle, la funció serà el dissabte 19 d'octubre a les 20:30h
5 funcions a Cape Town (Sudáfrica) el juliol passat i 3 a Karachi (Pakistan) la setmana després de la funció a Sa Màniga.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/10/2024 - 13:08:11
Juan Mora format a l'escola Pasodos Dance Center de Palma i que precisament va integrar el Ballet de Barcelona en motiu la visita de l'any passat.

Després de l'èxit de l'any passat, el Ballet de Barcelona torna a l'Auditòrium Sa Màniga amb el seu nou espectacle #youchargeme, coreografiat pel ballarí de la companyia Juan Mora format a l'escola Pasodos Dance Center de Palma i que precisament va integrar el Ballet de Barcelona en motiu la visita de l'any passat. #youchargeme es va estrenar el juliol d'enguany a Barcelona amb gran èxit de públic i crítica. Trobareu el dossier aquí

Aquesta peça es podrà veure juntament amb el ballet contemporani Tongues, del que trobareu més informació i un teaser aquí. Tongues, peça estrenada al 2021, està girant també amb molt èxit per Espanya i internacionalment, amb 5 funcions a Cape Town (Sudáfrica) el juliol passat i 3 a Karachi (Pakistan) la setmana després de la funció a Sa Màniga.

Aquesta peça es podrà veure juntament amb el ballet contemporani Tongues, del que trobareu més informació i un teaser aquí.

Us estarem molt agraïts si ens podeu ajudar en la difusió de l'espectacle i estem a la vostra disposició per entrevistes, prèvies etc. i també us guardarem invitacions en cas de voler venir a cobrir la funció i/o fer crítica de l'espectacle. La funció serà el dissabte 19 d'octubre a les 20:30h.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado