Inca celebra les festes de la barriada de Sant Francesc.
Inca celebra les festes de la barriada de Sant Francesc, amb aquestes, el consistori de la capital del Raiguer tanca el calendari de les celebracions de barri durant els mesos d’estiu
Disposarà de servei de torradores per a tothom que s'animi a fer la seva torrada. La vetllada anirà seguida de música en directe a càrrec de Duo Yesterday a partir de les 21.30 hores.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/10/2024 - 08:50:00
El balanç de totes elles és molt positiu. Un any més, els inquers i les inqueres de totes les edats han omplert els carrers i places de la ciutat de germanor, tradició i festa.

Inca celebra les festes de la barriada de Sant Francesc. Amb aquestes, el consistori de la capital del Raiguer tanca el calendari de les celebracions de barri que es desenvolupa durant els mesos d’estiu. El cap de setmana vinent se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de Sant Francesc, les darreres d’enguany. Així, el consistori ha presentat avui el programa d'activitats per als dies 4, 5 i 6 d’octubre.

«Amb les de Sant Francesc posam punt final a la temporada de festes de barriada, que com marca la tradició celebram cada any durant la temporada estiuenca amb el propòsit i les ganes de fer poble i dinamitzar la ciutat», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

D'aquesta manera, les celebracions començaran divendres 4 d’octubre i s’allargaran fins al diumenge dia 6, en el carrer Fra Pere Joan Cerdà. Així doncs, dissabte a les 18.30 hores

D’altra banda, Moreno destaca també que «estam molt contents de la bona acollida i l’elevada participació per part dels inquers i les inqueres en les festes de barri de Crist Rei, Vies des Tren, Can López, Fernández Cela, Es Blanquer i So Na Monda. Per això, tenim molta il·lusió per celebrar aquestes amb un programa que anima a grans i petits a participar; i tancar així de la millor manera, que és fent festa, la temporada».

D'aquesta manera, les celebracions començaran divendres 4 d’octubre i s’allargaran fins al diumenge dia 6, en el carrer Fra Pere Joan Cerdà. Així doncs, dissabte a les 18.30 hores se celebrarà una cercavila amb els caparrots i les batucades fieres d’Inca. Després, a les 19 hores tendrà lloc una exhibició de ball a càrrec de les agrupacions Rhythm Nation i Urban Peis. El plat fort serà el sopar a la fresca, com no poden faltar en les nits d'estiu. Disposarà de servei de torradores per a tothom que s'animi a fer la seva torrada. La vetllada anirà seguida de música en directe a càrrec de Duo Yesterday a partir de les 21.30 hores.

Seguidament, dissabte horabaixa hi haurà música al carrer, de la mà del Bar Es Suïss. Finalment, diumenge 6 d’octubre, el Convent de Sant Francesc acollirà una missa a les 10.30 hores que serà la clausura de les festes. L’eucaristia, presidida per P. Pere Ribot Mestre, TOR, comptarà amb la participació del Cor de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears i l’organista Tomeu Seguí.

Amb les de Sant Francesc, Inca celebra les seves setenes i darreres festes de barriada de l’estiu 2024. El balanç de totes elles és molt positiu. Un any més, els inquers i les inqueres de totes les edats han omplert els carrers i places de la ciutat de germanor, tradició i festa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado