Espai de Formació: la temàtica d’aquesta edició serà la Intel·ligència Artificial
Felanitx acull la 10a Edició de la Felanitx Tech Weekend: innovació, tecnologia i diversió. Aquest esdeveniment s'ha consolidat com un referent a les Illes Balears
3. Felanitx Tech Kids: L'espai per als infants i joves, conegut com Felanitx Tech Kids, enguany serà obert a tothom, sense necessitat d'inscripció prèvia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/10/2024 - 09:35:00
. LAN Party: Un espai dedicat als amants dels videojocs i la connectivitat, on els participants podran competir i compartir experiències en xarxa.

Felanitx acull la 10a Edició de la Felanitx Tech Weekend: innovació, tecnologia i diversió. Aquest esdeveniment s'ha consolidat com un referent a les Illes Balears per a la promoció de la cultura digital i la innovació tecnològica. De l’11 al 13 d’octubre, Felanitx es convertirà una vegada més en l'epicentre de la innovació i la tecnologia amb la celebració de la 10a edició de la Felanitx Tech Weekend. Aquest esdeveniment s'ha consolidat com un referent a les Illes Balears per a la promoció de la cultura digital i la innovació tecnològica, oferint un espai de trobada únic per a professionals, aficionats, infants i joves. La Felanitx Tech Weekend compta amb quatre grans eixos que abracen diversos aspectes del món tecnològic:

1. LAN Party: Un espai dedicat als amants dels videojocs i la connectivitat, on els participants podran competir i compartir experiències en xarxa. En aquesta edició el motor de la Lan Party és la Realitat Mixta, que consisteix en combinar mons virtuals amb el món real (físic) en temps real. Aquesta combinació permet crear nous espais en els quals interaccionen tant objectes i/o persones reals com virtuals.

4. Seu de les Master Finals de la Lliga Tramuntana Wannahop: Per segona edició, la Felanitx Tech Weekend serà l'escenari de les Master Finals de la Lliga Tramuntana Wannahop

2. Espai de Formació: la temàtica d’aquesta edició serà la Intel·ligència Artificial. L’especialista en IA Juanmi Sastre ( Digital Project Manager/020 ) durà a terme la conferència “ Intel·ligència artificial per a la vida real “. Aquesta conferència tendrà lloc el dissabte 12 a les 10h per un públic adult i després a les 12h s’adaptarà a un públic adolescent.

3. Felanitx Tech Kids: L'espai per als infants i joves, conegut com Felanitx Tech Kids, enguany serà obert a tothom, sense necessitat d'inscripció prèvia. Els més petits podran gaudir d'un espai interactiu on descobrir, crear, dissenyar i interactuar, fomentant l'esperit de la innovació tecnològica des de ben joves. Aquest espai estarà obert el divendres de 18 a 20h, i el dissabte de 10 a 13h i de 16 a 20h.

4. Seu de les Master Finals de la Lliga Tramuntana Wannahop: Per segona edició, la Felanitx Tech Weekend serà l'escenari de les Master Finals de la Lliga Tramuntana Wannahop, la primera lliga d’e-sports de les Illes Balears. Els millors jugadors/es de Valorant, League of Legends (LOL) i Teamfight Tactics (TFT) competiran per ser els/les millors de Balears. Les partides seran retransmeses en una pantalla gegant i cada partida comptarà amb comentaristes especialitzats en e-sports, com Espiral, StepaJoana, Wetore i 2BNICE.

A més comptarà amb un torneig de Brawl Stars coordinat per el jugador professional per Team Hmble Tomeu Vadell “ BosS “ classificat com a Top 1 d’Europa al Mundial, que assistirà a les finals que es disputaran a Finlandia de l’1 al 3 de novembre. El torneig estarà obert a tothom a partir dels 10 anys. Serà el divendres 11 a les 20h.

La Felanitx Tech Weekend està organitzada per un grup de voluntaris, tots ells professionals de l’àmbit de les tecnologies i la comunicació, i amants dels videojocs, que a més, per aquesta edició han fet una gran tasca de recerca sobre l’evolució dels videojocs de carreres. Tot això s’exposarà a la Zona Retro preparada per aquesta edició.

Amb aquesta 10a edició, la Felanitx Tech Weekend reafirma el seu compromís amb la difusió de la tecnologia i la seva aplicació en la societat, fomentant l'educació, la creativitat i la innovació en tots els àmbits. No et perdis aquesta oportunitat per endinsar-te en el món tecnològic i viure una experiència inoblidable!. Més informació i inscripcions: http://felanitxtechweekend.com/

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado