PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE DE MOSSÈN JOAN BAUZÀ A S’AGRÍCOLA.
Divendres 11 d’octubre mossèn Joan Bauzà presentarà a s’Agrícola Manacor el nou llibre «Cercar, conrear, confiar». Intervendran a l’acte mossèn Gabriel Amengual i el teòleg Rafel Mas
Joan Bauzà amb una mirada retrospectiva i reflexiva, evoca en aquest llibre tres moments de la seva trajectòria i ens els mostra. Les descripcions que fa exposen el recorregut de les seves estacions
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/10/2024 - 04:56:00
Mossèn Joan Bauzà és una persona molt coneguda i apreciada a Manacor pels anys que va ser rector de la parròquia dels Dolors durant la dècada dels anys 80.

PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE DE MOSSÈN JOAN BAUZÀ A S’AGRÍCOLA. El proper divendres dia 11 d’octubre el canonge mossèn Joan Bauzà presentarà a s’Agrícola el nou llibre «Cercar, conrear, confiar». Intervendran a l’acte el també canonge i doctor en filosofia mossèn Gabriel Amengual i el teòleg Rafel Mas.

Mossèn Joan Bauzà és una persona molt coneguda i apreciada a Manacor pels anys que va ser rector de la parròquia dels Dolors durant la dècada dels anys 80. A més de la seva tasca pastoral que l’ha ocupat durant tots els seus anys de capellà, ha dut a terme una gran obra intel·lectual ja que és autor d’un bon grapat de llibres entre els quals hi ha «Comprendre la Seu. Una mirada gòtica a la catedral de Mallorca» que va presentar fa dos anys també a s’Agrícola.

«Cercar, conrear, confiar» és una obra dividida en tres parts on l’autor exposa en primer lloc l’evolució de la seva ment, per passar després a parlar de l’opció de la seva vida per finalment fer un repàs a l’edat

«Cercar, conrear, confiar» és una obra dividida en tres parts on l’autor exposa en primer lloc l’evolució de la seva ment, per passar després a parlar de l’opció de la seva vida per finalment fer un repàs a l’edat que està vivint.

Joan Bauzà amb una mirada retrospectiva i reflexiva, evoca en aquest llibre tres moments de la seva trajectòria i ens els mostra. Les descripcions que fa exposen el recorregut de les seves estacions de trànsit cap a l’Absolut, que cada vegada reconeix més present en la vida.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado