PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE DE MOSSÈN JOAN BAUZÀ A S’AGRÍCOLA
11 d’octubre va tenir lloc a s’Agrícola la presentació del llibre «Cercar, conrear, confiar» del canonge Joan Bauzà. Intervengueren a l’acte Rafel Mas i Gabriel Amengual
Per finalitzar el propi autor a més d’agrair els comentaris ens va parlar de la gènesi del llibre, com a punt de fer 80 anys fa una reflexió de la seva vida i es converteix en un llibre per regalar a les persones que estima.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/10/2024 - 06:09:00
En primer lloc el Sr. Rafel Mas va fer referència a l’estructura del llibre descrivint les tres parts: a la primera presenta la vida com un acte de reflexió, en la segona descriu la importància

PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE DE MOSSÈN JOAN BAUZÀ A S’AGRÍCOLA. El passat divendres11 d’octubre va tenir lloc a s’Agrícola la presentació del llibre «Cercar, conrear, confiar» del canonge Joan Bauzà. Intervengueren a l’acte a més de l’autor el teòleg Rafel Mas i el catedràtic de filosofia i també canonge Gabriel Amengual.

En primer lloc el Sr. Rafel Mas va fer referència a l’estructura del llibre descrivint les tres parts: a la primera presenta la vida com un acte de reflexió, en la segona descriu la importància de conrear les relacions personals i a la tercera subratlla la confiança com essencial per tenir una relació profunda amb Déu i amb les altres persones.

El nombrós públic que va assistir a l’acte va gaudir de les intervencions dels tres ponents i alguns d’ells es varen acostar a Mossèn Joan Bauzà per tal que els signàs el llibre.

A continuació el canonge Amengual va qualificar el llibre d’unes confessions a l’estil de Sant Agustí. Unes confessions on conta la seva experiència vital i li agraeix a Déu els dons que li ha concedit i com la reflexió sovint es converteix en pregària. Respecte a l’estructura del llibre ens explica que la primera part, Cercar fa referència a l’època de formació de l’autor, Conrear al desenvolupament de la seva opció de fe dins el ministeri sacerdotal i Confiar on fa una aposta per l’esperança.

Per finalitzar el propi autor a més d’agrair els comentaris ens va parlar de la gènesi del llibre, com a punt de fer 80 anys fa una reflexió de la seva vida i es converteix en un llibre per regalar a les persones que estima. El nombrós públic que va assistir a l’acte va gaudir de les intervencions dels tres ponents i alguns d’ells es varen acostar a Mossèn Joan Bauzà per tal que els signàs el llibre.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado