Felanitx
Felanitx celebrarà la Fira del Pebre Bord el vinent 20 d’octubre amb XXX
L'Ajuntament de Felanitx ha presentat els actes de la Fira del Pebre Bord.
felanitx.org 14/10/2024 - 12:48:17

Felanitx celebrarà la Fira del Pebre Bord el vinent 20 d’octubre amb més de 200 parades

La imatge del cartell és obra de l’artista felanitxer Andreu Maimó

L'Ajuntament de Felanitx ha presentat els actes de la Fira del Pebre Bord. Una mostra que tornarà a omplir la ciutat de gent i mercaderies. Serà el pròxim dia 20 d’octubre, però amb actes que a partir de dia 18 ja ompliran tots els racons de la ciutat del tragí característic de les millors fires de l’illa.

El regidor de Fires, Rafel Rubio ha assenyalat en la presentació que “la cita començarà amb un acte ja consolidat en el marc de la Fira del Pebre Bord com és la GastroVi, la ruta gastronòmica per un bon grapat de bars i restaurants de Felanitx. També la Mostra de Producte Local i totes les activitats que des de fa anys s’han consolidat en la fira com puguin ser les d’oci, música i exposicions”.

La ruta gastronòmica servirà per obrir boca a partir del divendres i durant tot el cap de setmana. “El dissabte ja s’obrirà la Mostra de Producte Local al Parc Municipal de sa Torre i serà un horabaixa amb diferents actuacions, com la trobada de gegants, l’actuació del grup de ball de bot, Abeniara. Activitats que se celebraran al llarg de l’horabaixa i el vespre”.

Pel diumenge de les 9 del matí fins a les 20 hores s’espera que la ciutat sigui un bullici de gent. Pel que a la presència de venedors Rubio assegura que “tenim més de 150 parades que han confirmat la seva assistència i a aquestes s’hi han de sumar unes 80 o 90 parades que són estables cada diumenge. Per tant, seran més de 200 parades que sumades a les activitats, mostres i exposicions faran un molt bona fira del Pebre Bord”.

Cartell

 

Aquest any la imatge de la fira és obra de l’artista felanitxer, Andreu Maimó qui ha recuperat per a l’ocasió l’obra Bisbe Galàctic. Una de les peces més emblemàtiques de les matances, el bisbe, i que Maimó elaborà per un antic espectacle de la Televisió Felanitxera i que ara, anys després, servirà per a il·lustrar l’edició de la Fira del Pebre Bord 2024.

 

Reciente
Visto
Comentado