L'Ajuntament de Sant Llorenç és el primer Ajuntament de Mallorca
Maria Rosa Terrassa Tous (Artà,1984) ha estat nomenada funcionària de l'Ajuntament de Sant Llorenç per ocupar la plaça de tècnica del "Taules Locals de Coordinació violències masclistes"
Convocar la II Taula Local de Coordinació i prevenció per a l'abordatge de les violències masclistes. Reunir la Comissió d'igualtat i establir els objectius pel 2025.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/10/2024 - 13:22:00
Redactar el protocol municipal per a l'abordatge de la violència masclista al municipi de Sant Llorenç des Cardassar. Treballar en els actes del 25N, el 8M i el 28J.

L'AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ ÉS EL PRIMER DE MALLORCA EN TENIR PERSONAL TÈCNIC D'IGUALTAT LLIGAT A LA SUBVENCIÓ DE L'IBDONA. Dia 11 de Juny l'Institut Balear de la Dona va aprovar la convocatòria de subvencions per a l'impuls i la implementació de les Taules Locals de Coordinació i prevenció per a l'abordatge de les violències masclistes per als anys 2024, 2025, 2026 i 2027. L'ajut econòmic va destinat a les despeses derivades del nomenament de personal funcionari interí vinculat al projecte d'inversió per l'impuls i la implementació de les Taules Locals de Coordinació i prevenció per a l'abordatge de les violències masclistes.

Amb poc més de tres mesos, l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ja compta amb aquesta figura: Maria Rosa Terrassa Tous (Artà,1984) ha estat nomenada funcionària interina de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per ocupar la plaça de tècnica del "projecte per l'impuls i la implementació de les Taules Locals de Coordinació i prevenció per a l'abordatge de les violències masclistes".

Seguir amb la redacció del Pla d'Igualtat d'oportunitat entre homes i dones de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Redactar el protocol de prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i laboral

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar és el primer Ajuntament de Mallorca i el segon de les Illes Balears en fer aquest nomenament. El compromís de l'equip de govern és el de fer feina per la igualtat i que el nostre municipi sigui un referent en aquesta matèria.

Entre els primers objectius a desenvolupar s'hi compten:

Convocar la II Taula Local de Coordinació i prevenció per a l'abordatge de les violències masclistes.

Reunir la Comissió d'igualtat i establir els objectius pel 2025.

Seguir amb la redacció del Pla d'Igualtat d'oportunitat entre homes i dones de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Redactar el protocol de prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i laboral de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Redactar el protocol municipal per a l'abordatge de la violència masclista al municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

Treballar en els actes del 25N, el 8M i el 28J.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado