Inca
Més de 2.300 persones participen en la Rueta d’Inca
Inca ha celebrat el Dijous Llarder amb la tradicional Rueta.
ajinca.net 09/02/2024 - 11:35:39

Més de 2.300 persones participen en la Rueta d’Inca

Inca ha celebrat avui el Dijous Llarder amb la tradicional Rueta. Així doncs, els més petits han omplert avui horabaixa els principals carrers del centre d’Inca de color i diversió amb les seves disfresses. 

La Rueta d’Inca ha comptat amb la participació de 2.305 nins, nines, pares i docents de 13 centres educatius diferents. La desfilada ha començat a la plaça de la Llibertat a les 16.00 hores, i ha finalitzat a la plaça Mallorca amb una gran festa i entrega de diplomes. 

Les celebracions de Carnaval continuen dissabte a la capital del Raiguer amb la Rua. Enguany s’han apuntat un total de 15 comparses i 12 carrosses. Com els darrers anys, la festa començarà a les 18 h a l'avinguda Gran Via de Colom i realitzarà un recorregut pels carrers del centre fins a la plaça Mallorca.

Finalment, dimarts 13 de febrer es durà a terme l'enterrament de la sardina amb la tradicional desfilada amb la banda del GEAI des de la plaça Llibertat fins a la plaça del Bestiar, la ballada de Cofre Antic i la torrada de sardines solidària a benefici de l'associació Únic, que comptarà amb la participació de l’associació de veïns de So na Monda.


Reciente
Visto
Comentado