Mutua de les Illes Balears
MGC Mútua nomena Maria Rosselló Responsable Corporativa de les Illes Balears
Des del seu nou càrrec representarà institucionalment l'asseguradora de salut a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
rdm.es 08/02/2024 - 12:29:34

MGC Mútua nomena Maria Rosselló Responsable Corporativa de les Illes Balears

Maria Rosselló ha estat nomenada nova Responsable Corporativa de MGC Mútua de les Illes Balears. Des del seu nou càrrec representarà institucionalment l'asseguradora de salut a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, promovent els seus valors de qualitat, compromís i eficiència, consolidant així el reconeixement de marca. Així mateix, contribuirà a l'expansió de la mútua en l'àmbit local i a l'execució dels plans estratègics a l'arxipèlag Balear.

Maria Rosselló acumula una experiència de més de 20 anys en el sector sanitari i assegurador. Enfocant-se des de fa 10 anys, en Desenvolupament de Negoci al territori de les Illes Balears, dels quals, els darrers sis ha exercit com a directora de l'oficina de MGC Mútua a Mallorca. Anteriorment, va desenvolupar part de la seva trajectòria en el Govern de les Illes Balears on va ocupar el càrrec de directora general del Gabinet del President i, posteriorment, Directora de Relacions Europees i amb la Mediterrània, i, més tard, va exercir com a Cap de Gabinet de la Conselleria de Salut i Consum. Rosselló també ha estat responsable de Comunicació de l'Hospital Comarcal d'Inca.

És llicenciada en Ciències de la Informació, branca Periodisme, i en Ciències Polítiques i Sociologia, ambdues per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A més, està certificada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) com a Tècnic d'Equips de Millora Contínua, Auditor de Qualitat, Tècnic TQM i Avaluador del model EFQM.

Sobre MGC Mútua.

Amb seu a Barcelona i presència a Madrid, Catalunya, Balears i València, MGC Mutua ha sabut distingir-se per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l'ampliació i millora de les cobertures i serveis que ofereix als seus mutualistes. Al llarg de més de quatre dècades ha aconseguit ser l'entitat de caràcter mutualista més ben valorada pels metges que treballen en el sector assegurador. A més, durant dos anys consecutius (2019 i 2020), l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) la va situar en la primera posició del rànquing d'assegurances de Salut d'Espanya.

 

Reciente
Visto
Comentado