Santanyí
29 treballadors municipals han estabilitzat els seus llocs a l'Ajuntament de Santanyí
Aquest procés ha tingut com a objectiu reduir la temporalitat en la plantilla municipal i garantir la seguretat laboral del personal.
ajsantanyi.net 09/10/2024 - 14:13:23

29 treballadors municipals han estabilitzat els seus llocs a l'Ajuntament de Santanyí

Durant els darrers mesos, un total de 29 persones han pres possessió dels seus llocs de feina a l'Ajuntament de Santanyí, després d'haver superat el procés d'estabilització impulsat per la corporació. Aquest procés ha tingut com a objectiu reduir la temporalitat en la plantilla municipal i garantir la seguretat laboral del personal.

D'aquestes 29 persones, 14 ho han fet com a personal laboral mitjançant un concurs extraordinari de mèrits. A més, 8 persones han accedit com a personal funcionari de carrera pel mateix sistema de concurs extraordinari de mèrits, mentre que altres 7 ho han fet com a funcionaris de carrera després d'un procés de concurs-oposició.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha volgut donar l'enhorabona als nous treballadors i treballadores, subratllant la importància d'aquest procés per a la consolidació dels llocs de feina en l'administració pública. “Aquest procés és clau per garantir un servei públic eficient, proper i professional, que respongui a les necessitats dels nostres ciutadans", ha destacat Pons. Els últims en signar ha estat sis membre de la brigada municipal.

El procés d'estabilització s'emmarca dins un pla més ampli de l'Ajuntament de Santanyí per reforçar l'estructura organitzativa del consistori, oferint estabilitat als seus treballadors i millorant els serveis prestats a la ciutadania.

Amb aquesta presa de possessió, l'Ajuntament de Santanyí reafirma el seu compromís amb la professionalitat del personal públic i la millora contínua dels serveis municipals.

Distribució de les noves incorporacions:

  • 14 persones com a personal laboral, mitjançant el concurs extraordinari de mèrits.

  • 8 persones com a personal funcionari de carrera, a través del concurs extraordinari de mèrits.

  • 7 persones com a funcionaris de carrera, mitjançant el sistema de concurs- oposició.

Reciente
Visto
Comentado