El curs és gratuït, però les places són limitades.
El Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor anuncia una nova edició del curs Llengua Divertida, una iniciativa que utilitza tècniques teatrals per ensenyar català
Llengua Divertida és un projecte d'integració lingüística que utilitza les arts escèniques com a eina educativa per ensenyar català d'una manera amena i efectiva.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/10/2024 - 09:12:00
Aquesta nova edició constarà de cinc sessions que es duran a terme del 16 de novembre al 15 de desembre, en horari de 10 h a 13 h, al molí d’en Beió.

Torna ‘Llengua divertida’, el taller per aprendre català de manera lúdica i perdre la vergonya de parlar-lo. Llengua Divertida s'adreça tant a aquelles persones que no s'atreveixen a parlar català i volen perdre la vergonya, com a catalanoparlants que desitgin aprendre tècniques teatrals per millorar la seva expressió oral.

El Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor anuncia una nova edició del curs Llengua Divertida, una iniciativa que utilitza tècniques teatrals per ensenyar català d'una manera entretinguda i participativa. Aquest taller d'integració lingüística, destinat a persones majors de 16 anys, es va dur a terme per primera vegada el 2021 i ha tengut un gran èxit en edicions anteriors.

Amb un enfocament pràctic i dinàmic, facilita la confiança dels participants per expressar-se en català i fomenta la cohesió social a través de l'ús de la llengua.

Creat i impartit per Ivan Martín, d'Aula Teatral, Llengua Divertida s'adreça tant a aquelles persones que no s'atreveixen a parlar català i volen perdre la vergonya, com a catalanoparlants que desitgin aprendre tècniques teatrals per millorar la seva expressió oral. El principal objectiu del curs és crear un espai de socialització en català, fomentant la confiança entre els participants i estimulant la seva integració lingüística i cultural.

Cada sessió aborda temes rellevants per a la vida quotidiana dels participants, permetent-los familiaritzar-se amb situacions i vocabulari específics, tot a través de la pràctica teatral. A més, els participants rebran un quadern de treball amb il·lustracions i vocabulari que els ajudarà a seguir les sessions.

Aquesta nova edició constarà de cinc sessions que es duran a terme del 16 de novembre al 15 de desembre, en horari de 10 h a 13 h, al molí d’en Beió. El curs és gratuït, però les places són limitades. Les persones interessades poden inscriure’s fins dia 13 de novembre enviant un correu electrònic a [email protected].

Llengua Divertida és un projecte d'integració lingüística que utilitza les arts escèniques com a eina educativa per ensenyar català d'una manera amena i efectiva. Amb un enfocament pràctic i dinàmic, facilita la confiança dels participants per expressar-se en català i fomenta la cohesió social a través de l'ús de la llengua.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado