En aquest sentit, enguany s'ha reforçat especialment l'educació en valors
Els Serveis Educatius Municipals a Manacor ofereixen 130 activitats culturals, artístiques, socials i mediambientals, de les que 28 són de nova creació
‘Conec la Biblioteca’, o els tallers ‘Estampam rondalles!’, ‘De rondalla a còmic’, ‘Gimcana fotogràfica al Museu’, tallers relacionats amb les danses populars de Manacor, ‘Laboratori de la mar’
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/10/2024 - 11:46:20
130 activitats culturals, artístiques, històriques, socials i mediambientals que tenen com a objectiu fomentar el coneixement del patrimoni local i promoure valors socials i culturals entre els joves del municipi.

L’Ajuntament de Manacor presenta l’oferta educativa per al curs 2024-2025 als centres educatius del municipi. Els Serveis Educatius Municipals ofereixen 130 activitats culturals, artístiques, socials i mediambientals, de les que 28 són de nova creació. L'Ajuntament de Manacor, a través dels Serveis Educatius Municipals, ha presentat l'oferta educativa per al curs 2024-2025, dirigida a alumnes de tots els nivells, des d'educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius. Aquesta oferta inclou 130 activitats culturals, artístiques, històriques, socials i mediambientals que tenen com a objectiu fomentar el coneixement del patrimoni local i promoure valors socials i culturals entre els joves del municipi.

Entre les propostes, hi ha visites guiades al patrimoni històric de Manacor, com el Museu d’Història, la Torre del Palau i diversos jaciments arqueològics, així com tallers sobre la història local i els oficis tradicionals. Les activitats tenen un enfocament pràctic i lúdic, oferint als escolars l'oportunitat de conèixer de prop la riquesa cultural del municipi. En total, s’ofereixen 24 visites, 15 tallers d’arts, 16 de ciències socials, 9 de cultura popular, 13 de llengua, 20 de medi ambient i 33 de coeducació i prevenció. D’aquests, 28 s’ofereixen aquest curs 2024-25 per primera vegada.

L’oferta educativa municipal inclou activitats artístiques com el taller "Pim, pam, pum... música!", que introdueix els infants en el món de la música a través de sons quotidians, i "Petits artistes al carrer"

L’oferta educativa municipal inclou activitats artístiques com el taller "Pim, pam, pum... música!", que introdueix els infants en el món de la música a través de sons quotidians, i "Petits artistes al carrer", una iniciativa per fomentar la creativitat plàstica dels alumnes mitjançant el dibuix al natural dels espais i edificis més emblemàtics del municipi, entre d’altres.

Pel curs 2024-2025, l'oferta educativa de Manacor inclou diverses activitats noves pensades per ampliar l'experiència formativa dels alumnes. Aquestes propostes innovadores se centren principalment en àmbits com la creativitat, la música i la consciència mediambiental.

Entre les novetats, hi ha la visita ‘Conec la Biblioteca’, o els tallers ‘Estampam rondalles!’, ‘De rondalla a còmic’, ‘Gimcana fotogràfica al Museu’, tallers relacionats amb les danses populars de Manacor, ‘Laboratori de la mar’, ‘Jo consumesc conscientment’, ‘Convivència i bon tracte: explorant les relacions a través del teatre social’, o tallers de prevenció de conductes de risc i d’abús i mal ús de les tecnologies digitals, entre d’altres.

En aquest sentit, enguany s'ha reforçat especialment l'educació en valors, coeducació i prevenció, amb tallers sobre la convivència, la igualtat i la prevenció de conductes de risc en joves. Aquestes iniciatives reflecteixen el compromís de Manacor per oferir activitats innovadores que promoguin l’aprenentatge integral dels estudiants. Les inscripcions per a les activitats estan obertes per als centres educatius fins dia 25 d’octubre. Aquesta àmplia oferta forma part del compromís de l'Ajuntament per promoure una educació de qualitat, inclusiva i arrelada al territori.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado