EL PI INCA
El Pi Inca denuncia la deixadesa de l’Ajuntament amb els accessos principals
Ferrari: “El projecte d’una ciutat verda del PSOE i Més és deixar que les plantes creixin enmig del carrer”.
elpi.com 04/10/2024 - 12:31:46

El Pi Inca denuncia la deixadesa de l’Ajuntament amb els accessos principals

Ferrari: “El projecte d’una ciutat verda del PSOE i Més és deixar que les plantes creixin enmig del carrer”

El PI Incaha reclamat un pla de neteja de la ciutat. “És aquest el projecte d’una ciutat verda que té el PSOE i Més? Ses voreres, carrers i accessos principals es troben plens de brutor i males herbes. No hi ha cap control”, explicala presidenta de la formació municipal Gloria Ferrari.

No pot ser que l’Ajuntament miri cap a una altra banda. Els carrers d’Inca estan deixats de la mà de Déu. Herba i brutor és la imatge que tant veïnats com visitants hem de patir cada vegada que passejam per la ciutat”, explica la presidenta.

L’equip de govern format per PSOE i Més ens han venut la idea de fer d’Inca una ciutat verda. Ara veim que es referien a deixar créixer sense control les males herbes per les voravies i els carrers de ca nostra. No ho pensen fer net? No pensen posar en marxa una brigada perquè llevin aquestes herbes?”, es demana Ferrari.

És una vergonya trobar Inca d’aquesta manera. Necessitam una actuació urgent. Si no aviat ens convertiren en una jungla on trobarem herbes, arbres i fins i tot qualque animaló”, insisteix Ferrari.

 

Reciente
Visto
Comentado