Ministeri d’Interior (Direcció General de la Policia)
Inca disposarà d’un punt d’actualització de documentació de la Policia Nacional, així doncs, aviat s’instal·larà al hall de l’edifici consistorial un equip PAD
Inca i el Ministeri d’Interior s’han pres a l’espera de definir una òptima ubicació per l’obertura permanent d’una oficina administrativa de la Policia Nacional a la capital del Raiguer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/09/2024 - 09:41:00
D’aquesta manera, la ciutadania inquera podrà actualitzar les dades del seu DNI de manera àgil, sense haver de desplaçar-se a un altre municipi.

Inca disposarà d’un punt d’actualització de documentació de la Policia Nacional. L’Ajuntament d’Inca ha aprovat, durant la sessió plenària ordinària del mes de setembre, el conveni amb el Ministeri d’Interior (Direcció General de la Policia) per a la instal·lació d’un punt d’actualització de documentació. Així doncs, aviat s’instal·larà al hall de l’edifici consistorial un equip PAD de la Policia Nacional.

D’aquesta manera, la ciutadania inquera podrà actualitzar les dades del seu DNI de manera àgil, sense haver de desplaçar-se a un altre municipi. En aquest Punt d'Actualització de Documentació, els usuaris podran renovar el certificat electrònic del DNI i modificar les dades d’accés als certificats electrònics.

Aquest acord entre l’Ajuntament d'Inca i el Ministeri d’Interior s’han pres a l’espera de definir una òptima ubicació per l’obertura permanent d’una oficina administrativa de la Policia Nacional a la capital del Raiguer. Ambdues institucions ja treballen en aquesta proposta, amb la finalitat que la unitat de documentació pugui obrir les seves portes tan aviat com sigui possible.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado