Felanitx
L’Ajuntament de Felanitx adjudica la redacció del projecte de reforma i ampliació de l'Auditori municipal
El projecte anirà a càrrec de Cor Asoc SL, una de les vuit empreses que es presentaren a la licitació, amb un cost de 100.000 euros.
felanitx.org 21/09/2024 - 21:14:51

L’Ajuntament de Felanitx adjudica la redacció del projecte de reforma i ampliació de l'Auditori municipal

El projecte anirà a càrrec de Cor Asoc SL, una de les vuit empreses que es presentaren a la licitació, amb un cost de 100.000 euros


L’Ajuntament de Felanitx ha adjudicat la redacció del projecte de reforma i ampliació de l’Auditori municipal a l’empresa Cors Asoc SL per un total de 100.423,95 € (IVA inclòs).

Fins a vuit empreses es presentaren al concurs per a dur a terme la redacció del projecte per a la millora de la infraestructura de serveis culturals. L’adjudicatària aconseguí cent punts per les millores en experiència en reformes, el preu i el termini de presentació de projecte. La segona empresa n’aconseguí 85,64 punts.

Ara, un cop adjudicada la redacció del projecte, l’adjudicatària disposa de tres mesos per a presentar el projecte bàsic i preliminar d’activitats. Un cop aprovat aquest projecte inicial, tendrà cinc mesos més per a presentar el projecte d’execució i estudi de seguretat i salut i projecte d’activitats.

La reforma de la l’Auditori comença a ser una realitat. “Es una promesa electoral, i probablement sigui la més important d’aquesta legislatura -diu Catalina Soler, batlessa i regidor de Cultura-, juntament amb el nou hospital o la nova escola, les millores dels carrers i el cicle de l’aigua, la reforma de l’Auditori és una tema cabdal pels felanitxers i felanitxeres. Ara, amb l’adjudicació del projecte feim la primera passa per a que pugui ser una realitat”. “Amb aquesta licitació posam fil a l’agulla a una reivindicació de tots els veïns”.

Soler també ha manifestat que “des de l’Ajuntament també hem iniciat les gestions per a la compra del segon pis del mateix edifici de l’Auditori. Així, feim passes per a que Felanitx, un poble cultural com és, tengui un auditori per a donar cabuda i espai a la cultura”.

 

Reciente
Visto
Comentado