Inca commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama.
Un any més, l’Ajuntament d’Inca commemora el Dia Mundial de la lluita contra el Càncer de Mama, que se celebra cada 19 de novembre, tradicional penjada de la banderola
Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Un any més, l’Ajuntament d’Inca commemora el Dia Mundial de la lluita contra el Càncer de Mama, que se celebra cada 19 de novembre.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/10/2024 - 06:20:00
D’altra banda, durant aquests dies la façana de l’edifici consistorial s’il·luminarà de rosa, color que representa tradicionalment la constància i la lluita de les dones contra el càncer.

Inca commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Un any més, l’Ajuntament d’Inca commemora el Dia Mundial de la lluita contra el Càncer de Mama, que se celebra cada 19 de novembre.

Per aquest motiu, avui s’ha dut a terme la tradicional penjada de la banderola commemorativa per part del batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora de Salut, Maria Antònia Pons; conjuntament amb altres membres del consistori i representants dels grups polítics municipals. Així mateix, han assistit també a l’acte el vicepresident de l’Associació Espanyola contra el Càncer en les Illes Balears, Jaime Bellido, i el responsable de la delegació a Inca, Ricardo Parra.

L’ajuntament d'Inca i Creu Roja firmen un conveni de col·laboració contra la vulnerabilitat social.

D’altra banda, durant aquests dies la façana de l’edifici consistorial s’il·luminarà de rosa, color que representa tradicionalment la constància i la lluita de les dones contra el càncer. 

L’ajuntament d'Inca i Creu Roja firmen un conveni de col·laboració contra la vulnerabilitat social. L’Ajuntament d’Inca i l’entitat Creu Roja, han firmat un conveni de col·laboració per així potenciar projectes en la capital del Raiguer. D’aquesta manera, l’entitat rebrà, una subvenció de 5.000 euros per a despeses de manteniment. L’acte de signatura del conveni ha estat presidit per Virgilio Moreno, batle d’Inca, i Mateu Ballester, el president de la Creu Roja; i ha comptat amb la presència de la regidora de Benestar Social, Salud i Cooperació, Maria Antònia Pons; la representant de l’entitat Creu Roja, Maria del Carmen Iglesias i, el president de Creu Roja a la Delegació d’Inca, Rafael Risco. 

Així doncs, amb aquest acord, Creu Roja té l’objectiu de potenciar dos projectes. Per una banda, promocionar l’èxit escolar en les etapes de la infància i la joventut, a menors de 6 i 16 anys que presenten dificultats en el seu procés escolar obligatori i pertanyen a famílies en situació de risc de pobresa i exclusió. A més de classes d’alfabetització per a dones magrebins en situació de dificultat social i, que compten amb un baix nivell de qualificació en la seva llengua i escasses habilitats de comunicació en espanyol. 

«Des de l’Ajuntament apostam per aquests projectes per així fomentar la qualitat de vida de la infància i, també a l’hora d’integrar a la comunitat  les dones que es troben en una situació de vulnerabilitat», assenyala  Moreno. Creu Roja és una entitat sense ànim de lucre que posa un èmfasi especial a la igualtat de gènere per a garantir l’absència de discriminació en l’assignació de recursos o beneficis en l’accés als serveis.  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado