PREGUNTES DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR AL PLE ORDINARI
Preguntes del PP de Manacor al Ple: Mesures urgents en matèria d’habitatge projectes s’han presentat; Avinguda dels Pins de Porto Cristo i Bordils; Sancions a l’empresa de neteja
El 31 d’octubre s’extingeix la responsabilitat econòmica i aquest Ajuntament es veurà obligat a tornar la garantia. El Partit Popular ha advertit repetidament al batle i al regidor delegat de Medi Ambient
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/10/2024 - 11:00:00
Ens poden dir quants projectes s’han presentat en aquest Ajuntament, quants s’han informat favorablement, quants han obtingut la llicència d’obra i a què creuen que són degudes aquestes xifres?.

PREGUNTES DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR AL PLE ORDINARI DE L'AJUNTAMENT DE MANACOR D’OCTUBRE DE 2024. 1- Després de l’entrada en vigor del Decret llei de mesures urgents en matèria d’habitatge, han estat moltíssims els projectes que s’han presentat arreu de Balears per la creació d’habitatges. Ens poden dir quants projectes s’han presentat en aquest Ajuntament, quants s’han informat favorablement, quants han obtingut la llicència d’obra i a què creuen que són degudes aquestes xifres?.

2- Amb motiu de les obres a l’avinguda dels Pins de Porto Cristo, aquest equip de govern decidí tornar obrir al trànsit el carrer Bordils, i ha estat evident per tothom que no hi ha hagut cap problema per fer coexistir aquesta circulació amb la presència de terrasses en plena temporada turística. La circulació general al nucli urbà s’ha vist notablement beneficiada. Però han insinuat repetides vegades que després d’aquestes obres es tornaria tancar. Ens poden dir públicament i de manera clara quines són les seves intencions?.

Però han insinuat repetides vegades que després d’aquestes obres es tornaria tancar. Ens poden dir públicament i de manera clara quines són les seves intencions?.

3- L’equip de govern de MES i AIPC no ha estat capaç d’explicar satisfactòriament els motius de que no s’hagin imposat totes les sancions corresponents a l’empresa de neteja LUMSA. El 31 d’octubre s’extingeix la responsabilitat econòmica i aquest Ajuntament es veurà obligat a tornar la garantia. El Partit Popular ha advertit repetidament al batle i al regidor delegat de Medi Ambient, amb la presentació d’una moció i vàries preguntes al Ple. Com poden explicar la seva nefasta gestió d’aquest tema, duent 5 anys i mig al govern?. Manacor, 10 d’octubre de 2024. LA PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR, Signat: Maria Antònia Sansó Jaume.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado