El proper 31 d’octubre de 2024 s’extingirà la responsabilitat de l’empresa
Preguntes del PP a Manacor al Ple: Expedients sancionadors a la concessionària de la recollida de residus; Contracte d’enllumenat públic; Gerència d’Urbanisme
2- Trobant-nos a punt de finalitzar el contracte d’enllumenat públic, ens poden explicar en quin estat es troba l’expedient i les accions que han fet i tenen previst fer?.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/09/2024 - 09:15:00
Ara fa un any, des del setembre de 2023, que el Partit Popular de Manacor intentam que aquest equip de govern sancioni a l’empresa pels seus incompliments de contracte. Per això al Ple

PREGUNTES DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR AL PLE ORDINARI DE L'AJUNTAMENT DE MANACOR DE SETEMBRE DE 2024. 1- El proper 31 d’octubre de 2024 s’extingirà la responsabilitat de l’empresa concessionària de la recollida de residus, la neteja viària i la gestió del Punt Net pel contracte de 2019. Ara fa un any, des del setembre de 2023, que el Partit Popular de Manacor intentam que aquest equip de govern sancioni a l’empresa pels seus incompliments de contracte. Per això al Ple del mes de maig presentàrem una moció relativa a la retenció de la devolució de la garantia a LUMSA per aquell contracte. Volem que expliquin detalladament a tots els manacorins en quin estat es troben els expedients sancionadors.

2- Trobant-nos a punt de finalitzar el contracte d’enllumenat públic, ens poden explicar en quin estat es troba l’expedient i les accions que han fet i tenen previst fer?.

Fa nous mesos que s’aprovà inicialment el reglament de la gerència, però a hores d’ara no veim que l’organització hagi millorat ni tampoc el seu funcionament. Ens poden explicar a què estan esperant?.

3- El funcionament del Departament d’Urbanisme segueix essent motiu de queixes constants per part de la ciutadania. Fa nous mesos que s’aprovà inicialment el reglament de la gerència, però a hores d’ara no veim que l’organització hagi millorat ni tampoc el seu funcionament. Ens poden explicar a què estan esperant?. Manacor, 5 de setembre de 2024. LA PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR. Signat: Maria Antònia Sansó Jaume.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Tomeu
PP, no amolleuen Llodra no defensa al ciutadà, i el batlle manco