Presentación. Feria de Teatro de Manacor. Temporada Gran
Presentación de la Fira de Teatro de Manacor el sábado 7 de septiembre a las 12:00 horas en el Auditorio, se dispondrá del programa de mano, venta de entradas desde el 8
Están todos invitados. Venta de entradas a partir del domingo 8 de septiembre. Por internet a partir de las 10 horas. En la taquilla del Teatro de Manacor a partir de las 11 horas.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/09/2024 - 10:55:28
Orquesta Sinfónica de las Islas Baleares. Banda de Música de Manacor. Otros espectáculos. Sábado 7 de septiembre de 2024, a las 12 del mediodía, en el vestíbulo del Auditorio

Presentación. Feria de Teatro de Manacor. Temporada Gran (1a tongada). Orquesta Sinfónica de las Islas Baleares. Banda de Música de Manacor. Otros espectáculos. Sábado 7 de septiembre de 2024, a las 12 del mediodía, en el vestíbulo del Auditorio de Manacor.

Dispondremos del programa de mano. Están todos invitados. Venta de entradas a partir del domingo 8 de septiembre. Por internet a partir de las 10 horas. En la taquilla del Teatro de Manacor a partir de las 11 horas.

III Gala de l'Esport. 05-Setembre-2024. Auditori de Manacor 18 hores. III Gala de l'Esport de Manacor.

Presentació. Fira de Teatre de Manacor. Temporada Gran (1a tongada) Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Banda de música de Manacor. Altres espectacles. Dissabte 7 de setembre de 2024, a les 12 del migdia, al vestíbul de l'Auditori de Manacor. Disposarem del programa de mà. Hi estau tots convidats. Venda d’entrades a partir del diumenge 8 de setembre. Per internet a partir de les 10 h. A la taquilla del Teatre de Manacor a partir de les 11 h.

III Gala de l'Esport. 05-Setembre-2024. Auditori de Manacor a les 18 hores. III Gala de l'Esport de Manacor. L’Ajuntament de Manacor celebra aquest dijous horabaixa la III Gala de l’Esport, un reconeixement als esportistes del municipi que han aconseguit mèrits esportius entre 2023 i 2024. L’esdeveniment, organitzat pel Patronal Municipal d’Esports, tendrà lloc a l’Auditori de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado