L’Ajuntament d’Inca i Esment signen un conveni per impulsar
L’Ajuntament d’Inca i Esment han signat un conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús dels espais del Parc del Serral de les Monges, assenyala la regidora Helena Cayetano
Esment és una entitat sense ànim de lucre que té com a objecte millorar la qualitat de vida de les persones, afavorint el desenvolupament de les persones amb discapacitat
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/07/2024 - 10:43:00
Entre els seus fins fundacionals figura l'atenció, rehabilitació, educació, formació, treball, esport i alternatives d'oci i residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn del desenvolupament

L’Ajuntament d’Inca i Esment signen un conveni per impulsar la formació prelaboral de les persones amb discapacitat. L’Ajuntament d’Inca i Esment han signat un conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús dels espais del Parc del Serral de les Monges. D’aquesta manera, l’entitat podrà dur a terme tasques de jardineria en aquest espai públic, en el marc dels seus projectes d’integració social, cultural o educatius.

«Estam molt contents de donar una passa més i seguir col·laborant amb Esment i aportar així el nostre granet d’arena per contribuir a potenciar la formació de qualitat i la inserció social i laboral, especialment entre les persones amb discapacitat», assenyala la regidora d’Educació i Medi Ambient, Helena Cayetano.

Parc del Serral de les Monges. D’aquesta manera, l’entitat podrà dur a terme tasques de jardineria en aquest espai públic, en el marc dels seus projectes d’integració social, cultural o educatius.

Així doncs, els alumnes del programa de formació prelaboral en l’activitat d’agrojardineria desenvolupat per Esment realitzaran els seus treballs pràctics en les zones verdes del Parc Serral de les Monges. D’aquesta manera, es combina la formació teòrica amb la formació tècnica en entorns reals.

Esment és una entitat sense ànim de lucre que té com a objecte millorar la qualitat de vida de les persones, afavorint el desenvolupament de les persones amb discapacitat, i promovent la seva integració social i laboral. Entre els seus fins fundacionals figura l'atenció, rehabilitació, educació, formació, treball, esport i alternatives d'oci i residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn del desenvolupament procurant, des de la seva infància, durant la seva joventut i en la vida adulta, la seva integració social i normalització.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo