Els nostres minis de categoria especial varen aconseguir
Bàsquet Manacor: Els nostres minis de categoria especial varen aconseguir la cercada i treballada primera victòria a la lliga davant el CB Nord en un partit súper emocionant
En un partit a cara o creu amb el Joan Capó de Felanitx, els jugadors dirigits per en Josep López i en Juanpe Riera, esperonats per unes graderies de La Salle plenes a vesar, feren un partit d'altíssim nivell
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/04/2024 - 10:58:00
El nostre equip cadet femení BUFETE PERELLÓ i el nostre infantil femení INNOVATEC SECURITY han sigut els dos equips més destacats a nivell competitu del nostres equips de formació. L’equip cadet dirigit per en David Cànoves

CLASSIFICACIÓ HISTÒRICA DEL SÈNIOR DE LLIGA BALEAR PELS PLAY-OFF PEL TÍTOL. Aquesta temporada els nostres sènior de lliga balear CÀRNIQUES SUNYER estan fent història després de classificar-se matemàticament pel play-off pel títol. En un partit a cara o creu amb el Joan Capó de Felanitx, els jugadors dirigits per en Josep López i en Juanpe Riera, esperonats per unes graderies de La Salle plenes a vesar, feren un partit d'altíssim nivell i aconseguiren una espectacular victòria que certificà la segona o la tercera plaça de la lliga regular i que permet al nostre equip disputar les eliminatòries pel títol.

Aquest equip està fent història en el bàsquet manacorí i de ben segur que els nostres jugadors i el cos tècnic seguiran treballant al màxim per tal de seguir el camí de l’èxit. En categoria sènior insular, l’equip femení DECOPUNT va caure per 58 a 73 davant Sa Indioteria i els sèniors UM BEACH HOUSE foren superats pel CIDE per 79 a 49.

Els al.lots del cadet negre disputaren un partit d’infart a Santa Maria. Va ser un matx igualadíssim que es va resoldre en favor dels nostres per només un punt de diferència. El marcador de 53 a 54 reflexa l’emoció

LES CADETS BUFETE PERELLÓ I LES INFANTILS INNOVATEC SECURITY FINALITZEN CINQUENES DE MALLORCA. El nostre equip cadet femení BUFETE PERELLÓ i el nostre infantil femení INNOVATEC SECURITY han sigut els dos equips més destacats a nivell competitu del nostres equips de formació. L’equip cadet dirigit per en David Cànoves ha mostrat una gran evolució dins la lliga especial i ha finalitzat a tan sols una possició de les places que donen accés al campionat de Mallorca. La mateixa situació han viscut les nines del nostre infantil de lliga especial. Fins a la penúltima jornada de lliga el nostre equip va tenir opcions d’entrar al campionat de Mallorca, fita que no va ser possible però que no pot amagar la gran temporada que han fet les nostres jugadores. Enhorabona als dos equips i als seus entrenadors i entrenadores.

ESPECTACULAR PARTIT DEL CADET RT. XINXERAM A SANTA MARIA I DE L’INFANTIL OFI-ILLA DAVANT EL JOAN CAPÓ. Els al.lots del cadet negre disputaren un partit d’infart a Santa Maria. Va ser un matx igualadíssim que es va resoldre en favor dels nostres per només un punt de diferència. El marcador de 53 a 54 reflexa l’emoció que es visqué dins la pista.

Per la seva banda, el cadet BAR EL PORRÓN competí contra La Salle B en un partit disputat que acabà en favor dels col.legials per 68 a 77.

En categoria infantil masculina especial, els nins del D5 SPORT SHOP varen perdre davant Santa Mònia per 58 a 70 i en infantil preferent els nins dirigits per n’Antonia Porras varen vèncer al Joan Capó de Felanitx per un emocionant i merescut marcador de 61 a 53. En femení, les nines del FERRERIA ES BIULÓ varen aconseguir una clara victòria per 71 a 21 davant les companyes de Binissalem.

VICTÒRIA DEL MINI BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA - VOYANICS DINS ALCÚDIA. Els nostres minis de categoria especial varen aconseguir la cercada i treballada primera victòria a la lliga davant el CB Nord en un partit súper emocionant que es decidí per un marge molt estret, 92 a 95. En una temporada d’aprenentatge i superació, els nostres nins aconseguiren a la fi el premi de la victòria i l’alegria de veure la seva tasca recompensada no només en la millora i en el creixement sinó també en el marcador.

En femení especial, derrota per un sol punt, 64-65, de les nines del SERVIMEDIC davant le companyes de Pollença. En categoria preferent, les nines del mini AIXAM MANACOR foren superades pel LLucmajor B per un marcador final de 58 a 69.

En categoria masculina, els nins del JARDI NET varen perdre davant els companys de Joan Capó B per 34 a 65. Tot i la diferència en el marcador, els nostres joves jugadors feren un gran partit. Per la seva banda, els minis PARERA ARQUITECTURA varen jugar contra els companys del Bàsquet Son Servera A perdent per 26 a 58.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado