Aquesta actuació s’emmarca dins el pla per millorar la mobilitat urbana
L’Ajuntament d’Inca ha començat ja les obres d’obertura d’un nou vial públic entre el carrer de Can Raió i l’avinguda de General Luque, ascendeix a 305.713 €
El pressupost total de les obres ascendeix a 305.713,79.-€, IVA inclòs. Amer e Hijos, empresa adjudicatària del contracte disposa de 6 mesos per a l'execució del projecte.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/04/2024 - 10:22:00
Per la seva part, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, destaca que «aquesta obra era una reivindicació històrica de la ciutadania, la qual permetrà continuar completant la trama de carrers del municipi i regenerar

Comencen les obres d’obertura del carrer de Can Raió d’Inca. L’Ajuntament d’Inca ha començat ja les obres d’obertura d’un nou vial públic entre el carrer de Can Raió i l’avinguda de General Luque. La finalitat d’aquest projecte és millorar el trànsit rodat i incrementar la connectivitat amb dues de les principals artèries de la ciutat, carrer General Luque i Gran Via Colom.

«Aquesta actuació s’emmarca dins el pla per millorar la mobilitat urbana i la circulació de la ciutat, alhora que ens permet millorar i incrementar la connexió de Gran Via amb General Luque. Estam comvencuts que amb aquest nou carrer s'alleugerà considerablement el trànsit a la Gran Via Colom», explica el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Andreu Caballero.

C/ de can Raió amb l’Avinguda General Luque, així com la reurbanització d’aquests carrers juntament que conformen una superfície total de 2.697,12 m2. En concret, es pretén millorar l’accessibilitat rodada i de vianants.

Per la seva part, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, destaca que «aquesta obra era una reivindicació històrica de la ciutadania, la qual permetrà continuar completant la trama de carrers del municipi i regenerar la zona, definint nou espais públics per als veïnats».

Així doncs, el projecte impulsat pel consistori de la capital del Raiguer té com a objectiu la connexió i comunicació dels vials existents del C/ de can Raió amb l’Avinguda General Luque, així com la reurbanització d’aquests carrers juntament que conformen una superfície total de 2.697,12 m2. En concret, es pretén millorar l’accessibilitat rodada i de vianants.

A més a més, es crearà també un espai públic d’esbarjo amb zona de jocs. La nova plaça tendrà una superfície total de 200 m2. L’actuació també inclou l’asfaltatge del Carrer General Luque entre la Gran Via Colom i el Carrer des Tren. Així mateix, el projecte contempla la renovació dels serveis d’enllumenat, d’aigües residuals, pluvials i aigua potable i l’enderroc de dues edificacions existents. El pressupost total de les obres ascendeix a 305.713,79.-€, IVA inclòs. Amer e Hijos, empresa adjudicatària del contracte disposa de 6 mesos per a l'execució del projecte.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado